Koliko znate o roze zlatu

U Rusiji je bilo izuzetno popularno početkom 19.veka zbog čega je dobilo naziv rusko zlato. Nastaje mešanjem legure finog žutog zlata sa bakrom i srebrom. Intenzitet boje zavisi od odnosa količine bakra i srebra u ovoj leguri pa boja nakita može da bude nežno roze ili da naginje ka crvenoj. Tako se dobija roze zlato i crveno zlato. Nakit od roze i crvenog zlata može biti finoće 14k ili 18k. Dizajneri često kombinuju razne boje zlata da bi dobili nakit koji je upečatljiv, interesantan i unikatan. Saznaj više “Koliko znate o roze zlatu”

Saradnja Zlatare Andrejević i Biljane Tipsarević – slavimo ženstvenost

Zlatara Andrejević i Biljana Tipsarević streme istom cilju. Prepoznali smo međusobnu posvećenost, ljubav prema poslu koji radimo, kvalitet i majstorsku izradu koja odlikuje naše proizvode.Verujemo da su ženstvenost, prefinjenost i elegancija uvek u trendu i želimo da ih istaknemo i slavimo na unikatan i prepoznatljiv način. Saznaj više “Saradnja Zlatare Andrejević i Biljane Tipsarević – slavimo ženstvenost”

Zlatara Andrejević – 70 godina tradicije kroz tri generacije zlatara

Davne 1947. godine  Andreja Andrejević  otvorio je malu  zlatarsku radnju u ulici Bulevar Kralja Aleksandra. Zanat je još kao trinaestogodišnji dečak izučio kod čuvenog beogradskog majstora Stojana Orešanina i postavio temelje buduće poznate porodične kompanije. Saznaj više “Zlatara Andrejević – 70 godina tradicije kroz tri generacije zlatara”

U susret jesenjim venčanjima -vrhunske Saint Maurice burme na akciji

Sve do 15. septembra u našim radnjama u Delta City-ju i Ušću očekuje vas specijalna jesenja akcija za dva modela burmi svetski poznatog Saint Maurice brenda. U odnosu na cene izražene na sajtu, par ovih burme je moguće kupiti po 12% nižim cenama u prodajnim objektima Zlatare Andrejević. Saznaj više “U susret jesenjim venčanjima -vrhunske Saint Maurice burme na akciji”

Specijalna akcija za burme svetski poznatog Saint Maurice brenda

Uskoro se venčavate? Od srca vam čestitamo! Želite burme koje su zaista jedinstvene i drugačije? Za vas smo pripremili nešto zaista posebno.

Ponos nemačke zlatarske tradicije, burme Saint Maurice, možete pronaći po specijalnim akcijskim cenama u našim radnjama do 15. septembra. Saznaj više “Specijalna akcija za burme svetski poznatog Saint Maurice brenda”