Znam da je zlato moje, kad tad

 

Naša zlatna devojka je ovog puta ostala bez medalje, ali za nas je Ivana Španović svetska šampionka.

Kao i svi naši ljudi, od srca joj želimo da gorak utisak ostavi iza sebe i nastavi još bolje u nove pobede. Poznajući njenu želju, posvećenost i snagu sa kojom sve ove godine ostvaruje ciljeve, kako je i sama izjavila, bitno je da što pre nastavi dalje. A mi smo sigurni da ćemo je vrlo brzo  gledati na postolju koje joj je ove godine izmaklo, za dlaku. Tačnije rečeno, za papir na kom je odštampan broj.

Kada smo pre nekoliko godina razmišljali o najboljem zaštitnom licu za naš Tutti frutti XI brend, tragali smo za nekim ko najbolje odslikava njegove vrednosti – lepotu, snagu, sklad i stalnu želju za napredovanjem. I Ivana Španović je bila i ostala pravi izbor.

Zato potpuno verujemo u ono što je juče napisala: „Znam da je zlato moje kad tad“.

Napred draga Ivana, znamo da ćeš nas još puno puta obradovati.

Kad vajarka stvara nakit koji oduzima dah

 

 

Milica Danilović je  po svemu neobična mlada žena. Po obrazovanju je diplomirani vajar, ali već godinama radi kao ekskuzivni dizajner nakita u zlatarskoj kući Andrejević.

Nakit iz kolekcija Frutti di mare i Frutti di Bosco koje sa ponosom nose mnoge dame, prvo je nastao u mašti Milice Danilović. Ove kolekcije, pored Tutti Frutti XI brenda predstavljaju autentični zaštitni znak Zlatare Andrejević i ističu se vrhunskim dizajnom i kvalitetom izrade.

Saznaj više

Sjajna akcija u našim radnjama – Verenički prsten izaberi, na burmama popust ostvari

Radujemo se vašem venčanju! Slavimo ljubav i svim srcem vas podržavamo u vašoj nameri da ozvaničite početak svog bračnog života. Zato smo vam i pripremili jedinstvenu akciju– kupovinom vereničkog prstena, očekuje vas značajan popust prilikom izbora burmi. Sve dodatne informacije možete dobiti u našim radnjama.

Posetite nas, jedva čekamo da vas oduševimo!

Zašto je dijamant idealan za verenički prsten i kako se određuje njegova vrednost

Najčešći izbor kamena na vereničkom prstenu je dijamant. Ništa nije slučajno, dijamant je najcenjeniji i najtvrđi kamen od svih dragulja i veruje se da jača ljubav. Njegovo ime potiče od grčkog ”adamas” što simbolično znači nepobediv, neuništiv. Buduće mlade se često odlučuju da verenički prsten nastave da nose sa burmom i nakon venčanja.

Saznaj više

Mali, korisni trikovi za izbor vereničkog prstenja

 

 

Naše iskustvo pokazuje da se većina muškaraca nađe na teškim mukama kada dođe vreme da izaberu pravi verenički prsten za svoju dragu. Verenički prsten je simbol vaše ljubavi i posvećenosti i veliki broj žena i nakon venčanja nastavlja da ga nosi zajedno sa burmom.

Svesni pred kakvim brdom dilema, trilema i kvadrilema buduće mladoženje mogu da se nađu, u narednom tekstu sa vama delimo male trikove koji mogu da vam pomognu da izaberete onaj pravi.

Saznaj više

AKCIJA: Zamenite stari nakit za novi!

Zbog velikog interesovanja, ponovo smo pokrenuli akciju: Zamenite stari nakit za novi!

Zlato koje utrošite za zamenu ćemo uračunati 20% više – to znači da ako donesete zlato u vrednosti od 10.000 dinara, mi ćemo na njegovu vrednost dodati još 20% – što će celokupnu vrednost onda zaokružiti na 12.000 dinara.

*Akcija važi do kraja avgusta 2017. godine u našem prodajnom objektu u Bulevaru kralja Aleksandra 130.

Muški FREDERIQUE CONSTANT satovi – vrhunski kvalitet po razumnim cenama

Zbog brendova kao što je Frederique Constant, švajcarski satovi  su tako priznati i čuveni u svetu. Njihove divne, klasične satove ćete prepoznati na svakom koraku. Odlikuje ih bezvremenski dizajn, izuzetni kvalitet i težnja ka stalnim inovacijama.

Zanimljivo je da su tvorci ovog brenda pred sebe postavili misiju da svoje satove učine dostupnim širokoj publici zaljubljenika u vrhunski dizajn i kvalitet i to čine  po vrlo razumnim cenama. „Živite svoju strast“ –  osnovna je maksima kojom se vodi ovaj brend.

Saznaj više