Tutti Frutti 11 – lepota, sklad i stalna želja za napredovanjem

Zlatara Andrejević više od  15 godina stvara i razvija svoju unikatnu kolekciju nakita pod nazivom Tutti frutti XI . Nakit rađen u kombinaciji raznobojnog dragog kamenja i zlata postao je prepoznatljiv domaći brend koji u sebi  krije magiju broja 11.

Vlasnik zlatare Andrejević i začetnik Tutti Fruti 11 brenda, Kosta Andrejević, oduvek se zanimao za  simboliku koja prati drago kamenje i pozitivan uticaj na čovekov život koji su mu brojne kulture kroz istoriju pripisivale.

Tako je i došao na ideju da stvori unikatnu, domaću kolekciju nakita izuzetne lepote, u kojoj bi najbolje karakteristike dragulja bile ukombinovane u harmoničnu celinu.

 

Izbor je pao na 11 vrsta dragog kamenja. Raskoš brilijanta, upečatljivost rubina, mističnost safira, živost smaragda, smirenost ametista, otvorenost citrina, blagostanje koje donosi peridot, dobru sreću koju pružaju garnet i tsavorit, kreativnost turmalina i privlačnost plavog topaza u kombinaciji sa zlatom postali su neizostavni deo ove kolekcije. Broj 11 je i simbol Beograda, rodnog grada Andrejevića u kome su i započeli svoj posao pre 70 godina.

I nakon velikog uspeha koji su Andrejevići sa ovom kolekcijom ostvarili, Kosta je nastavio da sa još većom predanošći izučava drago kamenje. I on i njegova dva sina, Andreja i Aleksandar, završili su prestižnu školu za drago kamenje i dijamante– Gemological Institut of America, i postali sertifikovani gemolozi.

 

Inspiraciju za nove modele nalazimo u zadovoljstvu i sreći naših kupaca, tako da i dalje neumorno osmišljavamo i kreiramo nove, zanimljive komade Tutti Frutti nakita, koji je svojom lepotom i kvalitetom postao pravi ambasador Zlatare Andrejević. – kaže Andreja Andrejević.

Zaštitno lice Tutti Frutti brenda je naša poznata atletičarka Ivana Španović.

Želja nam je bila da naš Tutti Frutti nakit bude oličenje lepote, sklada i stalne želje za napredovanjem, pa je Ivana bila logičan izbor – dodaje Andreja.

Posebno se radujemo kada budući mladoženja  prsten  iz ove kolekcije izabere za verenički ili kada  budući mladenci Tutti frutti prstenjem, umesto klasičnim burmama,  označe početak svog bračnog života – poručuju Andrejevići.