AKCIJA: Zamenite stari nakit za novi!

Zbog velikog interesovanja, ponovo smo pokrenuli akciju: Zamenite stari nakit za novi!

Zlato koje utrošite za zamenu ćemo uračunati 20% više – to znači da ako donesete zlato u vrednosti od 10.000 dinara, mi ćemo na njegovu vrednost dodati još 20% – što će celokupnu vrednost onda zaokružiti na 12.000 dinara.

*Akcija važi do kraja novembra 2017. godine u našem prodajnom objektu u Bulevaru kralja Aleksandra 130.

Ivana Španović

Ivanini predlozi za novogdišnje poklone

Ona privlači pažnju gde god se pojavi. Pored sjajnih sportskih rezultata koje ostvaruje, Ivana Španović zrači neverovatnom unutrašnjom snagom i harizmom. Njenu neobičnu lepotu dodatno ističe autentični nakit iz kolekcije Tutti Frutti 11. Svaki komad izrađen je od zlata i čak 11 vrsta prirodnog dragog kamenja koje ima amajlijsku moć i sjajno se dopunjuje sa Ivaninom energijom i ženstvenošću. Pogledajte njene predloge za novogodišnje poklone koji ostavljaju bez daha.

Saznaj više

komplet mindjuse i ogrlica od belog zlata

Nezaboravni pokloni za novogodišnje praznike

Vreme je novogodišnjih praznika kada uživamo da obradujemo one koje najviše volimo. Postoje darovi sa kojima nikada nećete pogrešiti. Biseri u tren oka mogu da oplemene izgled svake žene i daju mu notu otmenosti i prefinjenosti. Romantični i nežni, a ipak upečatljivi i otmeni.  Zato i ne čudi da  su mnoge poznate dame kroz istoriju ludele za njima. Kao što se ženski garderober ne da zamisliti bez male crne haljine, biseri u svakoj damskoj kutiji za nakit imaju posebno mesto.  Evo naših predloge za nezaboravne novogodišnje poklone koji se sa ljubavlju nose i sa ponosom pokazuju.

Saznaj više

Alpina na Mont Everestu s Melisom Arnot

Alpina na Mont Everestu sa Melissom Arnot

Melisa Arnot, ambasadorka satova Alpina, postala je prva Amerikanka u istoriji i sedma žena na svetu koja je uspela da se popne na Mont Everest bez upotrebe dodatnog kiseonika. A sat Alpina na Mont Everestu se pokazao kao izvanredan pratilac!

prikaži više

Tokom uspona od gotovo 8850 metara nosila je Alpina Horological Smartwatch kako bi mogla da prati svoje aktivnosti i spavanje.

Ovim poduhvatom, koji je uspešno završila 23. maja, Arnot je ispunila svoju dugogodišnju želju. Pridružila se probranom društvu od dvestotinak ljudi koji su uspeli da osvoje ovaj vrh bez upotrebe dodatnog kiseonika.

Naša zlatara ima Alpina satove u ponudi kao zvaničan uvoznik a ceo asortiman možete pogledati OVDE!