U susret jesenjim venčanjima -vrhunske Saint Maurice burme na akciji

Sve do 15. septembra u našim radnjama u Delta City-ju i Ušću očekuje vas specijalna jesenja akcija za dva modela burmi svetski poznatog Saint Maurice brenda. U odnosu na cene izražene na sajtu, par ovih burme je moguće kupiti po 12% nižim cenama u prodajnim objektima Zlatare Andrejević.

Model Eternity izrađen od belog zlata. Ženska burma je ukrašena nežnim, elegantim brijantom.

Model iz kolekcije Eternity izrađen od belog i žutog zlata. Ženska burma je ukrašena sa tri nežna brilijanta.

Specijalna akcija za burme svetski poznatog Saint Maurice brenda

Uskoro se venčavate? Od srca vam čestitamo! Želite burme koje su zaista jedinstvene i drugačije? Za vas smo pripremili nešto zaista posebno.

Ponos nemačke zlatarske tradicije, burme Saint Maurice, možete pronaći po specijalnim akcijskim cenama u našim radnjama do 15. septembra.

Brend Saint Maurice predstavlja jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača burmi.Potiču iz  grada Pforchajma, u nemačkoj saveznoj državi Baden Virtemberg, koja je u samom vrhu nemačke zlatarske tradicije i ručne izrade nakita.

Vašu burmu ćete stalno nositi kao ponosni simbol ljubavi i poverenja. Zato se i ovaj nemački brend potrudio sa svaki od njihovih modela budu na visini ovog zahtevnog zadatka.Burme se ističu divnim, elegantnim dizajnom, napravljene su od najkvalitetnijih materijala uz pomoć vrhunske moderne tehnologije. Uz svaku burmu dolazi sertifikat koji garantuje da je izrađena u skladu sa visokim standardima kvaliteta koje je ustanovio ovaj brend.

U našim radnjama u Delta City-ju i Ušću važiće specijalne cene ovih burmi (12% niže u odnosu na standarne) sve do 15. Septembra.

Na akciji su dva modela iz kolekcije Eternity. Prvi model su burme izrađene od belog zlata, ženska je ukrašena brilijantom. ( u radnjama važi 12% niža akcijska cena u odnosu na cenu na sajtu).

Drugi model burmi je napravljen u kombinaciji belo – žuto zlato, a ženska ima tri brilijanta (u radnjama važi 12% niža akcijska cena u odnosu na cenu na sajut).

Ostale modele Saint Maurice burmi možete pogledati ovde.

 

Sjajna akcija u našim radnjama – Verenički prsten izaberi, na burmama popust ostvari

Radujemo se vašem venčanju! Slavimo ljubav i svim srcem vas podržavamo u vašoj nameri da ozvaničite početak svog bračnog života. Zato smo vam i pripremili jedinstvenu akciju– kupovinom vereničkog prstena, očekuje vas značajan popust prilikom izbora burmi. Sve dodatne informacije možete dobiti u našim radnjama.

Posetite nas, jedva čekamo da vas oduševimo!

staro za novo andrejevic

Akcija: Zamenite stari nakit za novi!

Zbog velikog interesovanja, ponovo smo pokrenuli akciju: Zamenite stari nakit za novi! Zlato koje utrošite za zamenu ćemo uračunati 20% više – to znači da ako donesete zlato u vrednosti od 10.000 dinara, mi ćemo na njegovu vrednost dodati još 20% – što će celokupnu vrednost onda zaokružiti na 12.000 dinara.
*Akcija važi do kraja decembra 2016. godine u našem prodajnom objektu u Bulevaru kralja Aleksandra 130.

septembar-sezona-vencanja

Septembar – najlepši mesec za venčanje

Septembar je mesec koji je na prelazu između leta i jeseni , nudi tople dane i prijatne večeri i svu lepotu pejzaža na smeni godišnjih doba. Dolazi odmah posle posta za Veliku gospojinu i zato ne čudi što je baš septembar najlepši mesec za venčanje!

prikaži više

Iz tog razloga, produžili smo našu popularnu akciju Zamena starog nakita za novi’

gde kada donesete stari nakit od zlata, mi ga menjamo za novi po izuzetno povoljnim uslovima. Ovu akciju možete da iskorstiite, između ostalog, i za nabavku prelepog para burmi. Ukoliko ste prilikom kupovine vereničkog prstena kod nas dobili brilijante na poklon, sada je pravo vreme da ih ugradimo u žensku burmu koju izaberete kako bi je učinili lepšom i elegantnijom.
Iz asortimana koji nudimo izdvajamo naše jedinstvene kreacije za dame –

fino dizajnirane burme koje se uklapaju uz Vaš verenički prsten i čine jednu harmoničnu celinu.

Pored toga, naša firma je zvanični distributer brendova Breuning i Saint Maurice – koji u svetu glase za jedne od najpopularnijih i najkvalitetnijih proizvođača i čiji asortiman sa cenama možete pregledati OVDE.

Stručne savete o odabiru veličine vaših burmi pročitajte u našem tekstu posvećenom ovoj temi

Odabir veličine prstena ili burme‘. Za dodatnu inspiraciju i ideje predlažemo pročitajte tekst Odabir savršenih burmi.
Mi, u zlatari Andrejević, znamo koliko je ova prilika važna i zato vas pozivamo da dođete u naše prodajne objekte u Ušću, Delta City-ju ili Bulevaru kralja Aleksandra 130 i dozvolite da vas naše stručno osoblje posavetuje pri izboru jer imamo isti cilj: pronaći savršeni par burmi koje će pričati vašu jedinstvenu ljubavnu priču!

zamena zlata

Zamenite stari nakit za novi

Zamenite stari nakit za novi – iskoristite izuzetno povoljnu ponudu koju smo pripremili za Vas i zamenite Vaš stari nakit za novi! Ako imate nakit od zlata koji ne nosite, koji je polomljen ili je izašao iz mode, donesite ga u našu zlataru na Bulevaru kralja Aleksandra 130 i mi ćemo ga zameniti za novi po sjajnim uslovima!

Akcija traje do 15.juna 2016. samo u prodajnom objektu na Bulevaru kralja Aleksandra 130 u Beogradu!

Za dodatne informacije pozovite nas na 011 244 73 61!