Prsten burma u kombinaciji boja zlata

More Views

Šifra: xmpb004 Prsten burma u kombinaciji boja zlata
Andrejević kolekcija

Plemeniti metali

Materijal
  • Belo zlato
Finoća
  • Zlato 585
Težina
  • 8
Veličina
  • 10

Drago kamenje

Vrsta kamena Komada Karata Čistoća Boja
C-zirconija 3
75.000,00 rsd
Dostupnost : Ada Mall

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

OR
Zakaži video prezentaciju
75.000,00 rsd

OVAJ PROIZVOD JE DIZAJNIRAO/LA

Milica Danilović

Milica Danilović je umetnička duša Zlatarske kuće Andrejević. Ona je diplomirani i nagrađivani vajar Fakulteta likovnih umetnosti i član ULUSa. U svom širokom opusu delovanja i izražavanja, pored umetnosti, bavi se i dizajnom i kreira nakit još od 2004.god, kad je prvi put i izlagala unikatne zlatne komade nakita u Etnografskom muzeju na "Zlatnoj niti Beograda". Radi isključivo sa plemenitim metalima, dijamantima i vrhunskim prirodnim kamenjem.

Ekskluzivno za Zlatarsku kuću Andrejević je formirala kolekcije nakita inspirisane prirodom: Frutti di bosco i Frutti di Mare,a takođe i kolekciju Tutto Completto gde burma i verenički prsten skupa čine neraskidivu i simboličnu celinu.

Miličina istančana estetika i slikarsko poigravanja nijansama dragog kamenja stvara pozitivne, ženstvene i maštovite komade nakita. To je potpisani nakit koji nosi priču i emociju, nosiv i uklopljiv, ali uvek primetan i pravi "začin" u svakoj odevnoj kombinaciji. Dizajnerka Milica Danilović je osmislila prava mala remek dela koja su u iskusnoj radionici zlatarske kuće Andrejević, sa vrhunskim asortimanom kamenja, ugledala svetlost dana.

Dobro došli u naše prodajne salone da pogledate asortiman!

Opis proizvoda:

Jedinstven model u kombinaciji žutog i belog zlata sa jednim centralnim i dva brilijanta sa strane. Poseban dizajn ovog modela donosi Vam mogućnost nošenja zasebno, burme i vereničkog prstena, ili zajedno, u sklopu jednog prstena.

Zakažite Vaš termin / Postavite nam pitanje.  • * Obavezna polja