Neka Nova godina počne sa glasnim DA – 4 predloga za predivan verenički prsten

Zašto da 2017. ne započnete na potpuno drugačiji i poseban način? Vesela muzika, upaljene lampice, praznična atmosfera i dragi ljudi  na okupu – ima li bolje prilike da svojoj dragoj postavite jedno od najvažnijih životnih pitanja? Glamur novogodišnje noći radi za vas.

Kao pravi partneri na tajnom zadatku, dajemo vam nekoliko predloga za savršen verenički prsten. Hajde da početak naredne godine učinimo vrednim pamćenja 🙂

Amarante prsten – simbol ljubavi i strasti

Belo zlato i brilijanti su oduvek dobitna kombinacija. Kao što je voljena žena privukla vašu pažnju i ljubav, brilijant u sredini prstena privlači dobru energiju, strast i sreću. Amarante prsten svojim neobičnim oblikom podseća na centar  vrtloga i namenjen je baš za onu koja je uzburkala vaš život i postala centar vašeg sveta.

Amarante verenički prsten
Amarante verenički prsten

Lauretta prsten – pupoljak iz jutarnje rose

Predivan, nežan  Lauretta prsten izrađen je u kombinaciji belog zlata i brilijanata. Centralni, najveći dragulj podseća na pupoljak koji se pomalja iz jutarnje rose sačinjene od sitnijih brilijanata. Diskretno i nežno dami govori koliko je važna i vredna u vašem životu.

Lauretta verenički prsten
Lauretta verenički prsten

 

Amore prsten – sve što reči ne mogu da kažu

Podseća li vas na vašu dragu? Lepota brilijanta dodatno ističe autentičnost i prefinjenost žene koja ga nosi. Ovaj prsten  je simbol odanosti i vernosti, a u isto vreme izražava ljubav i čežnju. Sve što biste izgovorili skriveno je u Amore prstenu.

Amore verenički prsten
Amore verenički prsten

 

Napollitana prsten – savršenstvo na ruci voljene žene

Svojim vazdušastim i prozračnim dizajnom deluje poput povetarca iako ostavlja dubok utisak i prenosi moćnu poruku.  Napollitana prsten majstorske izrade, nastao u kombinaciji belog zlata i brilijanata, svoje savršenstvo dostiže tek na ruci voljene žene.

Napolitana verenički prsten
Napolitana verenički prsten

 

Ovo fantastično prstenje možete kupiti u zlatarama Andrejević u Beogradu, ili poručite online.