Privezak od žutog zlata sa dragim kamenjem

More Views

Šifra: Privezak od žutog zlata sa dragim kamenjem
Frutti di mare

Plemeniti metali

Materijal
Finoća
Težina
Veličina

Drago kamenje

Vrsta kamena Komada Karata Čistoća Boja
Zakaži video prezentaciju

Cena po upitu

OVAJ PROIZVOD JE DIZAJNIRAO/LA

Milica Danilović

Milica Danilović je umetnička duša Zlatarske kuće Andrejević. Ona je diplomirani i nagrađivani vajar Fakulteta likovnih umetnosti i član ULUSa. U svom širokom opusu delovanja i izražavanja, pored umetnosti, bavi se i dizajnom i kreira nakit još od 2004.god, kad je prvi put i izlagala unikatne zlatne komade nakita u Etnografskom muzeju na "Zlatnoj niti Beograda". Radi isključivo sa plemenitim metalima, dijamantima i vrhunskim prirodnim kamenjem.

Ekskluzivno za Zlatarsku kuću Andrejević je formirala kolekcije nakita inspirisane prirodom: Frutti di bosco i Frutti di Mare,a takođe i kolekciju Tutto Completto gde burma i verenički prsten skupa čine neraskidivu i simboličnu celinu.

Miličina istančana estetika i slikarsko poigravanja nijansama dragog kamenja stvara pozitivne, ženstvene i maštovite komade nakita. To je potpisani nakit koji nosi priču i emociju, nosiv i uklopljiv, ali uvek primetan i pravi "začin" u svakoj odevnoj kombinaciji. Dizajnerka Milica Danilović je osmislila prava mala remek dela koja su u iskusnoj radionici zlatarske kuće Andrejević, sa vrhunskim asortimanom kamenja, ugledala svetlost dana.

Dobro došli u naše prodajne salone da pogledate asortiman!

Opis proizvoda:

Jedinstvena forma priveska koji prvi put vidite. Žuto zlato u kombinaciji sa elegantnim biserima i moćnim dragim kamenjem, poželeće svaka dama, koja želi da bude upamćena po velikom stilu.

Zakažite Vaš termin / Postavite nam pitanje.  • * Obavezna polja