Minđuše sa dragim kamenjem

More Views

Šifra: xmm8201 Minđuše sa dragim kamenjem
Tutti Fruti žuto zlato

Plemeniti metali

Materijal
  • Žuto zlato
Finoća
  • Zlato 585
Težina
  • 3.7
Veličina

Drago kamenje

Vrsta kamena Komada Karata Čistoća Boja
Prirodno Kamenje 31 0.90
Brilijant 1 0.03 Vvs H
70.000,00 rsd
Dostupnost : Ada Mall, Ušće

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

OR
Zakaži video prezentaciju
70.000,00 rsd

OVAJ PROIZVOD JE DIZAJNIRAO/LA

Milica Danilović

Milica Danilović je umetnička duša Zlatarske kuće Andrejević. Ona je diplomirani i nagrađivani vajar Fakulteta likovnih umetnosti i član ULUSa. U svom širokom opusu delovanja i izražavanja, pored umetnosti, bavi se i dizajnom i kreira nakit još od 2004.god, kad je prvi put i izlagala unikatne zlatne komade nakita u Etnografskom muzeju na "Zlatnoj niti Beograda". Radi isključivo sa plemenitim metalima, dijamantima i vrhunskim prirodnim kamenjem.

Ekskluzivno za Zlatarsku kuću Andrejević je formirala kolekcije nakita inspirisane prirodom: Frutti di bosco i Frutti di Mare,a takođe i kolekciju Tutto Completto gde burma i verenički prsten skupa čine neraskidivu i simboličnu celinu.

Miličina istančana estetika i slikarsko poigravanja nijansama dragog kamenja stvara pozitivne, ženstvene i maštovite komade nakita. To je potpisani nakit koji nosi priču i emociju, nosiv i uklopljiv, ali uvek primetan i pravi "začin" u svakoj odevnoj kombinaciji. Dizajnerka Milica Danilović je osmislila prava mala remek dela koja su u iskusnoj radionici zlatarske kuće Andrejević, sa vrhunskim asortimanom kamenja, ugledala svetlost dana.

Dobro došli u naše prodajne salone da pogledate asortiman!

Opis proizvoda:

Minđuše polu lopte u žutom zlatu ukrašene sa jedanest vrsta prirodnog kamenja. Ukrasno i ručno fasovane od strane naših vrhunskih majstora.

Zakažite Vaš termin / Postavite nam pitanje.  • * Obavezna polja