Ivana Španović

Ivanini predlozi za novogdišnje poklone

Ona privlači pažnju gde god se pojavi. Pored sjajnih sportskih rezultata koje ostvaruje, Ivana Španović zrači neverovatnom unutrašnjom snagom i harizmom. Njenu neobičnu lepotu dodatno ističe autentični nakit iz kolekcije Tutti Frutti 11. Svaki komad izrađen je od zlata i čak 11 vrsta prirodnog dragog kamenja koje ima amajlijsku moć i sjajno se dopunjuje sa Ivaninom energijom i ženstvenošću. Pogledajte njene predloge za novogodišnje poklone koji ostavljaju bez daha.

Prsten Antonia – elegancija na ženskoj ruci

Kaže se da prsten ocrtava ličnost i karakter svoje vlasnice. Živ i razigran u svojim bojama, model Antonia odaje utisak elegancije i otmenosti.  Sadrži 11 veličanstvenih dragulja koji se mogu ukombinovati sa belim ili roze zlatom, zavisno od vaše želje. Samo jedan pogled na ovaj prsten i jasno je koliko joj se divite.

Violinna privezak – sve što ste hteli da kažete o večnosti

Violinna privezak asocira na violinski ključ i to mu daje notu elegancije. Optočen sa 11 vrsta dragog kamenja u kombinaciji sa žutim ili belim zlatom, prelep je poklon sa kojim nećete pogrešiti. Diskretno sija, ali je siguran znak neprolazne ljubavi i pažnje.

 

Minđuše Elisabetta – nežnost koja razoružava

Zamislite ih na onoj koju volite. Divne Elisabetta minđuše u obliku kapi vode u koje je utkana ljubav i predanost sa kojima su stvarane. Privlače pažnju šarenilom boja u kombinaciji sa belim ili žutim zlatom i mogu se nositi u svim prilikama.  Prefinjene i nežne, a u isto vreme moćne i neobične baš kao i Ivana. Sigurno je da će izazvati radost i sreću.

Kompletnu novu kolekciju Tutti Frutti 11 možete pogledati i kupiti u našim zlatarama u Beogradu, ili poručite online preko sajta.