Specijalna akcija za burme svetski poznatog Saint Maurice brenda

Uskoro se venčavate? Od srca vam čestitamo! Želite burme koje su zaista jedinstvene i drugačije? Za vas smo pripremili nešto zaista posebno.

Ponos nemačke zlatarske tradicije, burme Saint Maurice, možete pronaći po specijalnim akcijskim cenama u našim radnjama do 15. septembra.

Brend Saint Maurice predstavlja jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača burmi.Potiču iz  grada Pforchajma, u nemačkoj saveznoj državi Baden Virtemberg, koja je u samom vrhu nemačke zlatarske tradicije i ručne izrade nakita.

Vašu burmu ćete stalno nositi kao ponosni simbol ljubavi i poverenja. Zato se i ovaj nemački brend potrudio sa svaki od njihovih modela budu na visini ovog zahtevnog zadatka.Burme se ističu divnim, elegantnim dizajnom, napravljene su od najkvalitetnijih materijala uz pomoć vrhunske moderne tehnologije. Uz svaku burmu dolazi sertifikat koji garantuje da je izrađena u skladu sa visokim standardima kvaliteta koje je ustanovio ovaj brend.

U našim radnjama u Delta City-ju i Ušću važiće specijalne cene ovih burmi (12% niže u odnosu na standarne) sve do 15. Septembra.

Na akciji su dva modela iz kolekcije Eternity. Prvi model su burme izrađene od belog zlata, ženska je ukrašena brilijantom. ( u radnjama važi 12% niža akcijska cena u odnosu na cenu na sajtu).

Drugi model burmi je napravljen u kombinaciji belo – žuto zlato, a ženska ima tri brilijanta (u radnjama važi 12% niža akcijska cena u odnosu na cenu na sajut).

Ostale modele Saint Maurice burmi možete pogledati ovde.