Savršeni nakit za predstojeću prazničnu sezonu

[lead]Decembar je najsvečaniji mesec u godini, jer pored priprema za Novu godinu i Božić, tu su i mnoge slave, proslave firmi, žurke, promocije… koje obeležavaju kraj jedne godine sa stilom. Zato je vreme da razmislite o tome koji je to savršeni nakit koji će Vas pratiti na svim tim svečanostima. Da bismo Vam malo olakšali ovaj težak izbor, izdvojili smo par favorita iz naše ponude koji će savršeno dopuniti svaki praznični stil![/lead][show-more]

Glamurozna ogrlica

Exelsinia ogrlica je posebna po tome što kombinuje glamur koji daje kombinacija belog zlata i brilijanata i nesvakidašnji dizajn koji ne može da prođe nezapaženo. Jednostavnost ovog komada na prvi pogled očarava a bezvremena lepota čini da zavolite ovu ogrlicu zauvek.

Ovakav komad je poželjno nositi uz dekolte koji je okruglog ili ’čamac’ izreza, jer će to najbolje naglasiti forme koje teku i prepliću se. Ova ogrlica će maksimalno doći do izrađaja ako je ponesete uz crnu ili teget haljinu, ali i smaragdno zelena i klasična crvena biće jednako efektne. Uz materijale kao što su čipka, pliš i brokat, ovakav komad nakita učiniće da izgledate kao prava zimska kraljica!

Ekstravagantni prsten

Kada su praznici – više je definitivno više! Zato smo odabrali Concettina prsten koji je jedinstven u svom dizajnu i lepoti. Nesvakidašnji oblik krase rubin kao centralni kamen, koji prate jedan veći i čak 15 manjih dijamanata koji su postavljeni na asimetrični ram od belog i roze zlata.

Prsten ovakvog izgleda dominiraće na Vašoj ruci i zato ostatak nakita mora ostati svedenog dizajna. Ukoliko nosite narukvicu, neka ona bude tanka i bez dragog kamenja. Isto važi i za sat. Na ruci na kojoj nosite ovaj prsten poželjno je da ne bude drugog prstenja, a što se tiče manikira, neka on bude u neutralnoj boji, jer u suprotnom rizikujete da preterate. Garderoba tamnih boja je naravno najbolji način da se ovakav prsten istakne.

Viseće minđuše

Biserima uvek kažemo ’Da’ a posebno kada je kombinacija kao na Donati minđušama u pitanju. Klasični beli i egzotični, crni Tahiti biseri postavljeni su na nežan okvir od ružičastog zlata a fensi safiri svetlucaju za finalni dodir elegancije. Ako volite kombinaciju klasike i nesvakidašnjeg dizajna, ove minđuše nose pravu dozu oba.

Naravno, kosa mora biti podignuta u rep ili punđu kada nosite ovakve minđuše. Oko vrata diskretan lančić je sve što Vam je potrebno da upotpunite izgled a boje uz koje će se Donati minđuše najbolje uklopiti se ogledaju upravo u biserima. Tu su petrolej, siva i čak su nijanse ljubičaste sjajan izbor, kao i bela, ali samo ako je materijal svečaniji.

Ukoliko tražite savršeni nakit za prazničnu sezonu koja predstoji, ceo asortiman koji nudimo možete pogledati OVDE, sigurni smo da ćete pronaći baš ono što Vam je potrebno!