Satovi FREDERIQUE CONSTANT – vrhunski kvalitet po razumnim cenama

Zbog brendova kao što je Frederique Constant, švajcarski satovi  su tako priznati i čuveni u svetu. Njihove divne, klasične satove ćete prepoznati na svakom koraku. Odlikuje ih bezvremenski dizajn, izuzetni kvalitet i težnja ka stalnim inovacijama. Zanimljivo je da su tvorci ovog brenda…

Pred sebe su postavili misiju  da svoje satove učine dostupnim širokoj publici zaljubljenika u vrhunski dizajn i kvalitet i to čine  po vrlo razumnim cenama. „Živite svoju strast“ –  osnovna je maksima kojom se vodi ovaj brend.

Iako se radi o relativno mladom brendu (nastao 1988), uspeli su da izbore svoje mesto među proizvođačima vrhunskih satova.  Frederique Constant je veoma brzo krenuo sa razvojem, a kasnije i sa kompletnom proizvodnjom sopstvenih satnih mehanizama. Svi njihovi satovi se sastavljaju ručno u fabrici u Ženevi i detaljno kontrolišu kako bi se izbegao bilo kakav kompromis na uštrb kvaliteta.

Ovom prilikom vam predstavljamo ženske Frederique Constant satove u ponudi Zlatare Andrejević, koji su po svom dizajnu i kvalitetu izrade, pravi predstavnici brenda čije ime ponosno nose:

FC-310WHF2P4
Frederique Constant

Nežan, ženstveni FC-310WHF2P4 sat koji odiše toplinom i prefinjenošću. Kućište je pozlaćeno roze zlatom koje mu daje nezaboravan sjaj. Brojčanik je izrađen od srebra i sedefa, sa ‘guilloche’ motivom, ugrađenim dijamantima i rimskim brojem na poziciji za 6 sati. Sat ima zanimljiv  ‘heart beat’ otvor u obliku dva srca, kroz koji se vidi njegov mehanizam. Zadnji deo kućišta je providan, a celokupan utisak damske elegancije dopunjuje kaiš izrađen od satena.

 

FC-310BDHB2PD6
Frederique Constant

Divan, ženski sat FC-310BDHB2PD6 koji odiše strašću i predanošću sa kojom je stvaran. Deluje vrlo zanimljivo i upečatljivo, brojčanik je crn sa sa ‘guilloche’ motivom, 8 ugrađenih dijamanata i kazaljkama od srebra. Njegovu neobičnu lepotu dodatno ističe kućište od nerđajućeg čelika ukrašeno dijamantima. Sat pokazuje sate, minute, sekunde , a ima ‘heart beat’ otvor u obliku srca, kroz koji se vidi mehanizam . Staklo je safirno i otporno na grebanje,  a zadnji deo kućišta je providan i može se videti mehanizam.

 

Ove ženske Frederique Constant satove možete pogledati i kupiti u zlatarama Andrejević u Beogradu, ili poručite online.