IZMAMITE OSMEHE I ZAGREJTE SRCA – UČINITE NJENE PRAZNIKE POSEBNIM

Obuzima vas pretpraznična nervoza pri samoj pomisli na kupovinu novogodišnjih poklona.

Već danima se pitate:

  • Šta bi mogao da bude pravi poklon?
  • Kako da izaberem ono što će izazvati radost i sreću?
  • Gde da pronađem nešto upečatljivo i jedinstveno?

Sve što tražite u našim je radnjama. Znamo kako da izmamite sjaj u oku i uzdahe oduševljenja. Autentična kolekcija nakita Tutti Frutti 11, čije je zaštitno lice Ivana Španović, pleni svojom vanvremenskom lepotom i ima amajlijsku moć. Svaki komad iz ove linije  izrađen je od zlata i čak 11 vrsta prirodnog dragog kamenja. Evo naših predloga za predivan novogodišnji poklon:

Prsten Antonia – elegancija na ženskoj ruci

Kaže se da prsten ocrtava ličnost i karakter svoje vlasnice. Živ i razigran u svojim bojama, model Antonia odaje utisak elegancije i otmenosti.  Sadrži 11 veličanstvenih dragulja koji se mogu ukombinovati sa belim ili roze zlatom, zavisno od vaše želje. Samo jedan pogled na ovaj prsten i znaće koliko joj se divite.

Violinna privezak – sve što ste hteli da kažete o večnosti

Violinna privezak asocira na violinski ključ i to mu daje notu elegancije. Optočen sa 11 vrsta dragog kamenja u kombinaciji sa žutim ili belim zlatom, prelep je poklon sa kojim nećete pogrešiti. Diskretno sija, ali je siguran znak neprolazne ljubavi i pažnje.

Minđuše Elisabetta – nežnost koja razoružava

Zamislite ih na onoj koju volite. Divne Elisabetta minđuše u obliku kapi vode u koje je utkana ljubav i predanost sa kojima su stvarane. Privlače pažnju šarenilom boja u kombinaciji sa belim ili žutim zlatom i mogu se nositi u svim prilikama.  Prefinjene i nežne, a u isto vreme moćne i neobične. Sigurno je da će izazvati radost i sreću.

Kompletnu novu kolekciju Tutti Frutti 11 možete pogledati i kupiti u našim zlatarama u Beogradu, ili poručite online preko sajta.