Poruka na vašem dijamantu

Radi se o graviranju na samom dijamantu. Dakle, pored toga što ćete se potruditi da izaberete komad nakita i brilijant, možete da iznenadite Vašu dragu kada vidi da pored dragulja, sija i poruka na Vašem dijamantu koja će se na njemu zauvek nalaziti.

Dijamant je jedno od najsavršenijih stvari koje je priroda stvorila i može da traje večno. Sada imate mogućnost da ostavite poruku koja će zauvek biti uz Vas i Vašu dragu. Isto tako i Vi drage dame možete same da opevate Vaše dijamante. Poruku mogu da čine bilo kakvi numerički ili slovni karakteri. To može biti neki logo, simbol, potpis, fraza… Graviranje se vrši hladnim laserom tako da je brilijant potpuno bezbedan od bilo kakvih oštećenja. Poruka se ne može izbrisati sama od sebe ali se po želji može skinuti blagim poliranjem u nekoj od brusionica. Poliranje ne umanjuje ni težinu ni vrednost brilijanta. Poruka se može videti samo ako se gleda lupom ili mikroskopom uz uvećanje od 10 puta.
Gravirati se ne može na ufasovanom kamenju i radi se samo pri kupovini novog brilijanta i to većem od jednog karata (1.00 ct). Ukoliko se odlučite za ovu uslugu, Zlatara Andrejević će Vam pokloniti lupu uz pomoć koje se  poruka može videti.