Brendirani dijamanti

Kanadski brendirani dijamanti CANADAMARK imaju sertifikat koji garantuje poreklo i kvalitet. Svaki dijamant koji izađe iz kanadskih rudnika ima svoj unikatni broj – unique tracking number. Ovaj broj Vam omogućava da u svakom trenutku možete proveriti poreklo svog dijamanta. Već ste navikli da u ZLATARI ANDREJEVIĆ za svaki kupljeni brilijant dobijete sertifikat koji Vam garantuje kvalitet i poreklo.

Od sada vam nudimo ekskluzivnu mogućnost da vaš dijamant pored ostalih karakteristika ima i svoj unikatni broj – unique tracking number. Ovaj unikatni broj se gravira na ivici kamena (on the girdle). Graviranje se vrši takozvanim hladnim laserom tako da je brilijant potpuno bezbedan od bilo kakvih oštećenja. Uz pomoć ovog broja, kupac može proveriti poreklo svog dijamanta kada god poželi.

CANADAMARK su kvalitetni dijamanti perfektne obrade koji potiču iz kanadskih rudnika. Ceo projekat je nastao uz veliku pomoć i zalaganje kanadske vlade. Ponosni vlasnik ovakvog dijamanta možete postati i Vi ukoliko se odlučite za kupovinu nakita u ZLATARI ANDREJEVIĆ. Uz malu doplatu dobićete brendirani CANADAMARK sertifikat i vaš unikatni broj. Napomena: BRENDIRANI DIJAMANTI se za Vas naručuju. Unapred odaberete veličinu, oblik i željeni kvalitet i na isporuku se čeka oko mesec dana.