BLISTAVI DANI U ANDREJEVIĆU

Andrejević kolekcija

Novembar je mesec specijalnih cena, lepih poklona i pripreme za novogodišnje praznike. Zlatara Andrejević odlučila je da vas obraduje i po prvi put organizuje Blistave dane koji će trajati do 30.11.2020. Detaljnu ponudu možete pogledati u našim poslovnicama, na šest lokacija u Beogradu.

Nudimo vam mogućnost video prezentacije putem Viber ili Zoom aplikacije, gde možete videti nakit i doživeti ga kao da ste u radnji.

Zablistajte sa nama!

Satovi - Tri fenomenalna švajcarska brenda

Frederique Constant satovi koji se proizvode u Ženevi i odišu švajcarskom tradicijom i kvalitetom. Alpina satovi su u svetu sinonim za sportske satove. Brend još od 1883. pravi mehaničke i automaske satove za planinare, ronioce i avijatičare. SevenFriday je nov i izuzetno popularan brend osnovan 2012. Izaberite savršen sat za Vas po veoma pristupačnoj ceni. Kontaktirajte našeg čet agenta ukoliko vam je potrebna bilo kakva pomoć pri odabiru modela.

Pogledaj satove

Luxenter španski brend

Savršena kombinacija kamenja u boji i srebra po poslednjim trendovima. Sada po specijalnim cenama, prelepi komadi srebrnog nakita prestižnog brenda Luxenter sa kojim sarađujemo dugi niz godina.

Prstenje, privesci, minđuše i narukvice dostupni su po pristupačnoj ceni. Sa Luxenter komadima nakita naći ćete se u trendu, gde se kombinuju moda, boje i kvalitet, omogućujući svakoj ženi da se oseća posebno i željeno. Poručite online uz besplatnu dostavu i blistajte sa nama!

Pogledaj Luxenter brend