Srpski EnglishBESPLATNA DOSTAVAONLINE PLAĆANJE KARTICAMA
MaestroMasterCardVISA
VAŠA KORPA >
Suma:0,00 RSD

Proizvod nedelje:

Tahiti biser,
zlatnom kukicom izvučen je
iz morskih dubina Pacifika
da biste ga Vi okačili na lančić
i ponosno stavili oko vrata.
Detaljnije

Wedding centri Andrejević

Birajte Vaše
venčane burme
uz uživanje
i na miru
Detaljnije

Postanite stručnjak za kupovinu dijamanata

Pre kupovine važno je edukovati se o svim faktorima koji utiču na cenu dijamanta. Zabluda je da na cenu dijamanta utiče samo karataža (odnosno težina), postoji još tri faktora koji podjednako utiču, to su čistoća, bojai brušenje. Informisanje o svim ovim karakteristikamaomogućiće Vam da prodavcu postavite prava pitanja.

4CSertifikaticene poreklo saveti

Postanite stručnjak za kupovinu dijamanata:


Vaš cilj je da za sumu novca koji ste odvojili za ovu priliku kupite najbolji i najveći kamen.

 

VAŽNA NAPOMENA:
Važno je da izaberete kompaniju iza koje stoje školovani stručnjaci, kako biste dobili precizne informacije o kamenu i obavili sigurnu kupovinu. Needukovano prodajno osoblje može mušteriju iz neznanja navesti da kupi neadekvatan kamen za određenu sumu. Često se dešava da sama firma nije svesna karakteristika tog kamena jer nisu imali stručno osoblje da proveri kamenje pri samoj nabavci. Da bi ste bili sigurni pri kupovini, zahtevajte sertifikat. On je validan samo ukoliko iza njega stoji priznata laboratorija ili školovano lice, koje je i samo ovlašćeno za izdavanje sertifikata. Prilikom kupovine obavezno zahtevajte pisanu izjavu da kamen nije dodatno tretiran na bilo koji način (laserom, HPHT, fracture filled) jer se ono prodaje po znatno nižoj ceni U zlatarama ANDREJEVIĆ se prodaju isključivo prirodni, nedorađivani dijamanti.

( Zlatarska kuća Andrejević je direktan uvoznik diamanata  čime Vam garantuje konkurentne cene i kvalitet sa sertifikatom. Dijamanti su iz legalnih izvora poštujući Kimberly proces.)