Srpski EnglishBESPLATNA DOSTAVAONLINE PLAĆANJE KARTICAMA
MaestroMasterCardVISA
VAŠA KORPA >
Suma:0,00 RSD

Proizvod nedelje:

Veza između brenda Alpina
i avijatičara potiče još
iz predratnog perioda.
Pilot Chronograph
Big Date je jedan od
najprepoznatljivijih
modela Aplina satova!
Detaljnije

Wedding centri Andrejević

Birajte Vaše
venčane burme
uz uživanje
i na miru
Detaljnije

Kako kupiti

Proces kupovine preko interneta na zvaničnim E- prodavnicama www.zlatara.net i www. lepipokloni.com Zlatare Andrejević je izuzetno jednostavan, a radi sigurnosti i lakoće korišćenja podeljen je u nekoliko osnovnih koraka. U nastavku se možete upoznati sa procesom kupovine, kao i sa detaljima na koje treba obratiti pažnju. Obavezno pročitajte uslove kupovine i izjavu o zaštiti privatnosti.

SLIKE PROIZVODA NISU U RAZMERI A BOJA SE MOŽE RAZLIKOVATI OD ORIGINALA

Dostava

Nakit koji kupite u našoj internet prodavnici predajemo kurirskoj službi koja vrši dostavu. Detaljnije

VAŽNO: dostavu robe vršimo samo na teritoriji Srbije. Standardni rok za isporuku kupljene robe u celoj Srbiji je 3 dana s tim da se rok može produžiti do 6 dana ukoliko se kupovina obavlja za vreme vikenda ili dođe do nepredviđenih problema u saobraćaju. Ako se dostava vrši u Beogradu sa okolinom rok za isporuku je 2 dana.
Kurirska služba će Vas kontaktirati telefonom pre isporuke pa je iz tog razloga važno da u formularu popunite tačno Vaše brojeve telefona.
Ukoliko drugačije ne naglasite, dostava nakita će se obaviti isključivo Vama lično pa je iz tog razloga važno da budete dostupni kurirskoj službi u vreme koje ste sa njima prethodno dogovorili telefonom.
U slučaju da Vam je nakit potreban hitno, nazovite telefonom da proverite kakve su trenutne mogućnosti za hitnu dostavu.
Zlatara Andrejević ne može biti odgovorna ako zbog objektivnih problema koje kurirska služba može imati dođe do zastoja i kašnjenja isporuke.

Trenutno traje promotivni period, dostava je besplatna.

 

Pakovanje

Uz svaki kupljeni proizvod se dobija kutijica za nakit, ukrasni papir, mašnica, popunjen Sertifikat i kratko uputsvo za održavanje nakita. Detaljnije


Par koraka do kupovine

Pošto ste uobičajenom pretragom na našem sajtu pronašli proizvod koji želite da kupite, iz padajućeg menija na dugmetu >>Odaberite model<< kliknite na konkretnu cenu. Detaljnije

Isto uradite i sa veličinom ukoliko je prsten u pitanju. Dodavši proizvod u korpu dolazite do prvog koraka.

 

Korak 1: Prikazan je proizvod koji ste odabrali sa detaljima i cenom. Ovde možete nastaviti kupovinu ako kliknete na dugme >>Dodaj jos proizvoda<<, ili nastaviti sa procesom plaćanja ako kliknete na dugme >>Dalje<<.

 

Korak 2: Ovde popunjavate Vaše lične podatke i podatke vezane za isporuku. Važno je da svi podaci budu tačno popunjeni kako bi bili u mogućnosti da Vam robu u dogovorenom roku isporučimo. To važi i za Vaše brojeve telefona jer će Vas kurirska služba kontaktirati pre isporuke.

 

Korak 3: Ovde će se prikazati odabrani proizvodi sa ukupnom sumom za naplatu i svi popunjeni lični podaci. Pažljivo ih pročitajte i po potrebi izmenite tako što ćete se vratiti na predhodne korake. U svakom trenutku možete skočiti na korak 1 ili 2 tako što ćete kliknuti na odgovarajući pravougaonik sa desne strane.

 

Korak 4: Ukoliko ste zadovoljni izborom i kliknete na >>Plaćanje<<, bićete prosleđeni na prezentaciju procesora platnih kartica. Izmene podataka više nisu moguće. Postoji mogućnost da će Vas vaš internet browser pitati za pristup "e-commerce" stranici pa je potrebno pristati da bi se nastavio proces plaćanja.

 

Na ovoj HTTPS stranici potrebno je da unesete podatake o platnoj kartici. Svi podaci koji se razmenjuju između vašeg browser-a i WEB servera su kriptovani i zaštićeni 128Bit-nim SSL-om. Zvanični procesor platnih kartica putem Interneta za Zlataru Andrejević d.o.o. je Banca Intesa Beograd. Podaci koje unesete na ovoj strani nisu dostupni Zlatari Andrejević, tako da ih ni mi ni bilo ko drugi ne može videti ni sačuvati. Banca Intesa Beograd garantuje za sigurnost podataka koje upišete na "e-commerce" stranici.

 

Korak 5: Ovde Vas obaveštavamo o rezultatu kupovine i naplate.Napomena: ukoliko je plaćanje  bilo neuspešno a imate dovoljno sredstava na računu, proverite kod Vaše banke da li je ta vrsta kartice predviđena za koriščenje na internetu ( ili, da li joj je aktivirana opcija za internet plaćanje).

 

Sertifikat


Sertifikat
Zlatara Andrejević  prilikom prodaje nakita kupcima izdaje sertifikat koji opisuje kvalitet proizvoda. Detaljnije

Sertifikat sadrži podatke o vrsti, težini i finoći  plemenitih metala. Ukoliko proizvod sadrži kamenje, bisere ili slične ukrasne dodatke, oni se navode i opisuju u Sertifikatu.

Nesaobraznost
Ispravnost proizvoda se pre stavljanja u prodaju ili pre slanja Kupcu proverava od strane stručnog osoblja za proveru kvaliteta i ispravnosti. Ukoliko na nakitu koji ste kupili postoji neka nesaobraznost koja je nastala u procesu proizvodnje ili bilo koja tehnološka manjkavost koja se nije primetila prilikom isporuke a ispoljila se prilikom normalne upotrebe u roku od 2 godine od kupovine, mi ćemo je u razumnom roku (najviše 30 dana) besplatno otkloniti ili proizvod zameniti. Odgovor na prigovor o nesaobraznosti ćemo dati u zakonskom roku od 15 dana. Ukoliko nismo u mogućnosti da jednom od pomenutih opcija nesaobraznost otklonimo, kupcu ćemo vratiti novac. Tom prilikom je potrebno priložiti valjan dokaz da je proizvod kupljen kod nas.
Pažnja: nesaobraznost ne predstavja oštećanja nastala prilikom upotrebe nakita.
Ne dajemo garanciju koja podrazumeva otpornost na mehanička oštećenja, oštećanja zbog kontakta proizvoda sa agresivnim hemikalijama, izlaganja proizvoda visokoj temperaturi i slično, nastala prilikom upotrebe. Nakit je vrsta proizvoda koji se lako mogu ulubiti, pokidati, izgrebati, iskriviti, razbiti, izlizati od nošenja i slično. Naša preporuka je da sa nakitom postupate sa potrebnom pažnjom i brigom kao i sa ostalim dragocenim a nežnim stvarima. Naročitu pažnju treba pokloniti laganom, šupljem, pletenom, lomljivom i sličnom nakitu. 
Zlato i drugi plemeniti metali su mekani materijali pa se može očekivati da se nakit, u zavisnosti od načina upotrebe, posle izvesnog vremena u nekoj meri izgrebe ili izgubi prvobitni sjaj. To je normalno za sav kvalitetan nakit i ne smatra se za manjkavost. Ukoliko zaželite da se nakit koji je kupljen kod nas pregleda, ispolira ili očisti, kontaktirajte naš servis. Biće nam drago da to (u najvećem broju slučajeva), bez novčane nadoknade uradimo za Vas.

Zlato
Za izradu nakita Andrejević se koristi isključivo fino zlato u kombinaciji sa predlegurama renomiranih proizvođača da bi se dobila potrebna finoća od 14 ili 18 karata. Za belo, žuto i roze zlato se koriste legure po evropskim standardima pa je mogućnost da se od našeg nakita dobije alergijska reakcija minimalna. Oznaka na nakitu (žigovi) i pisani sertifikat su dokazi da ste dobili zlato ili srebro deklarisane finoće.
 Uobičajena praksa u svetu je, a to je slučaj i sa našim nakitom, da se belo zlato prevlači slojem rodijuma kako bi se dobio potreban sjaj i lepa bela boja. Ako se rodijum vremenom izliže ili na nekim mestima skine, isti je moguće u našem servisu obnoviti.


Drago kamenje i brilijanti
Dijamanti - Brilijanti koji se ugrađuju u nakit Zlatare Andrejević nisu ni na koji poznati način dorađivani i isključivo su prirodnog porekla. Težina i kvalitet se po GIA nomenklaturi upisuju u Sertifikat. Svi brilijanti u našem nakitu su nabavljeni iz legalnih izvora od uglednih svetskih firmi i uz poštovanje Kimberli procesa. Sertifikat za dijamante je potpisan od strane dva stručnjaka koji imaju međunarodno priznate GIA diplome.
Za razliku od dijamanata, uobičajeno u svetu je da se kamenje u boji na neki način dorađuje da bi se poboljšao kvalitet i izgled pa se to može očekivati i od kamenja ugrađenog u nakit koji prodaje Zlatara Andrejević.
U zavisnosti od vrste, kamenje može imati više ili manje svetlih ili tamnih inkluzija, prirodnih žila (unutrašnjih ili spoljašnjih nepravilnosti) i neujednačenosti u boji. To se ne smatra za manjkavost. Ipak, ukoliko Kupac zbog nesavršenosti fotografije i prikaza proizvoda na internetu ili u roku od 14 dana od kupovine u našoj prodavnici nije zadovoljan izgledom ugrađenog kamena, isti može vratiti ili zameniti za drugi. Potrebno je da sačuvate sertifikat, fiskalni račun i pakovanje.
Neko kamenje koje se ugrađuje u nakit je osetljivije od drugog pa je potrebno obratiti pažnju da se prilikom nošenja ili na neki drugi način ne ošteti, razbije, izgrebe. Osetljivo drago kamenje može da promeni boju ili napukne zbog izlaganja povišenoj temperaturi ili agresivnim hemikalijama.
Biseri koje prodaje Zlatara Andrejević ili koji su ugrađeni u nakit Zlatare Andrejević su gajeni (kultivisani) ukoliko nije drugačije navedeno u Sertifikatu. Biseri, s obzirom da ih pravi školjka, mogu imati određene nepravilnosti i nesavršenosti i to se ne smatra za manjkavost.

Održavanje nakita i dragog kamenja
Nakit je najčešće dovoljno oprati mlakom vodom uz dodatak tečnog deterdženta za sudove i starom četkicom za zube. Bisere ne treba kvasiti već samo izglancati mekanom flanelskom ili magičnom krpom.
Pazite da vaš nakit ne dođe u dodir sa agresivnim hemikalijama ili živom jer se može trajno oštetiti.
Preporučujemo da povremeno (bar jednom godišnje) navratite do nas da pregledamo da li je drago kamenje u Vašem nakitu dobro i sigurno učvršćeno i da li su svi držači na broju. Takođe možemo pregledati i podesiti sigurnosne kopče na lancima, narukvicama ili minđušama. Ovakve usluge se ne naplaćuju.
Ukoliko dođe do kvara ili drugih problema kod nakita koji je kupljen u Zlatari Andrejević, preporučujemo da pomoć potražite u našem servisu.
Obavezno pročitajte tekstove o održavanju nakita, održavanju dragog kamenja i preporuku za proveru kopči.

Šta se može kupiti

Samo proizvodi sa istaknutom cenom se mogu platiti platnom karticom i kupiti online. Detaljnije

Proizvodi bez istaknute cene nisu predviđeni za prodaju u našoj internet prodavnici ali opcijom >>UPIT ZA CENU<< možete dobiti podatke o tom nakitu putem maila.

O mogućnostima kupovine, narudžbine, mogućih izmena itd. informišite se putem maila ili u radno vreme na telefone: 011 3086850 i 011 2447361.

Veličina za prstenje

Ukoliko kupujete prsten u našoj internet prodavnici potrebno je da odaberete veličinu koja se nudi a nalazi se ispod cene proizvoda. Detaljnije
Nisu sve veličine dostupne za svaki prsten. Ukoliko nije prikazana veličina koja je Vama potrebna, interesujte se mailom ili telefonom o mogućnostima izrade ili podešavanja za konkretan prsten.

Kako saznati koja je odgovarajuća veličina za Vaš prst?
Najjednostavniji način je da kod lokalnog zlatara premerite neki prsten koji ste nosili. Drugi način, ali ne toliko precizan je da iskoristite opciju VELIČINE PRSTENA na našem sajtu i izmerite prst sledeći uputstvo.

Obavezno pročitajte i sledeći tekst:

Odabir veličine prstena ili burme može ponekad biti pravi izazov. Dilema prilikom merenja prsta nastaje iz prostog razloga što su ruke živa stvar. Do promene veličine prsta dolazi iz više razloga: klimatski (temperatura, vlažnost vazduha, atmosverski pritisak); doba dana, godišnje doba, umor, konzumiranje hrane i pića, promena telesne težine u toku godine, trudnoća, promene na zglobovima tokom života, itd. Osoba koja treba da nosi prsten mora shvatiti da osećaj na ruci neće uvek biti isti baš zbog predhodno navedenih razloga. Meru treba uzeti kada su prsti uobičajeno zamoreni. Potom se prilikom nošenja treba navići da će burma ili prsten nekad biti labaviji a nekad tesniji. Kod nekih osoba je ova fluktuacija manje a kod nekih više izražena. Na većini burmi ili prstena (ali ne kod svih) je moguće izvršiti korekciju veličine. Preporuka je da se sa korekcijom ne žuri već da se nakit nosi neko vreme i isproba u svim uslovima. Posle toga, ukoliko je potrebno, korekciju treba izvršiti.

Pre kupovine:
Pre kupovine se treba posavetovati sa prodavcem ili zlatarom oko odabira nakita. Treba videti da li je moguće korigovati veličinu nakita koji Vam se sviđa i u kojoj meri. Ovo je naročito važno za osobe koje su sklone čestoj promeni telesne težine i za trudnice. Trudnicama se bez obzira preporučuje da sav nakit posle šestog meseca trudnoće skinu. Razlog je što može doći do iznenadnog oticanja ruku a tada je često jedino rešenje da se prsten skine - sečenje istog.
Posle kupovine:
Ukoliko Vam se učini da je prsten labaviji ili tesniji nego uobičajeno, ne žurite sa korekcijom veličine. Prsti će se verovatno vratiti na staru meru posle izvesnog vremena. Česta promena veličine vašem nakitu sigurno neće prijati. Ukoliko posle dužeg vremena shvatite da je to neophodno, odnesite ga svom zlataru da korekciju izvrši, ipak se nakit nabavlja da bi se nosio.
Još jedan savet: ukoliko ste prilikom odabira veličine neodlučni, može pomoći neki prsten koji ste već isprobali da nosite u svim uslovima. Zlatar će lako izmeriti njegovu veličinu i tako možete saznati koja je Vaša prava mera. Ukoliko se širina donjeg dela prstena bitno razlikuje od Vašeg starog od koga se mera uzima, iskusan juvelir će to uzeti u obzir jer osećaj na ruci nije isti za tanušan ili širok i masivan prsten.
Pažnja: ukoliko volite da nosite labavije prstenje znajte da on verovatno neće spasti sa ruke tek tako i da ga možete izgubiti. Izuzetak je kada se kupate u moru ili bazenu. Tom prilikom burma ili prsten mogu lako spasti sa ruke jer je vlažna a prsti tanji jer su se skupili u hladnoj vodi. Nakit se, procentualno gledano, najčešće izgubi na ovaj način. Zato, Vaš vredni nakit skinite kad idete na plažu, biće bezbedniji i neće se izgrebati od peska.